Εκτυπωτής ψηφιακών (plotter και φύλλο).

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

  • Γνώση χειρισμού και λειτουργίας εκτυπωτικών μηχανών
  • Γνώση των αρχών της τυπογραφίας και της ψηφιακής εκτύπωσης

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Οξυδέρκεια
  • Εμπειρία στην διαχείριση του χρώματος
  • Ομαδικό πνεύμα εργασίας

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Προηγούμενη εμπειρία σε εκτυπωτική μηχανή του τομέα του ως χειριστής ή βοηθός.

ΠΡΟΪΟΝ Χειριστή ψηφιακών:

To προϊόν του υπεύθυνου χειρισμού ψηφιακών εκτυπωτικών ρολού και φύλλου είναι να εκτυπώνει τις εργασίες που ζητούνται από το πρόγραμμα της παραγωγής, εξασφαλίζοντας καλή ποιότητα εκτύπωσης των υλικών που έχει ζητήσει ο πελάτης, σε ιδανικούς χρόνους, χωρίς σπατάλη υλικών. Να συντηρεί τον εξοπλισμό που χειρίζεται ώστε να τα μηχανήματα που χειρίζεται να παραμένουν λειτουργικά και να αποδίδουν τα μέγιστα ποιοτικά. Ο ίδιος θα πρέπει να γνωρίζει και την εφαρμογή των αυτοκόλλητων υλικών που εκτυπώνονται από τα plotter σε επιφάνειες.

Αποστολή βιογραφικού

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Παρακαλούμε στο βιογραφικό που θα στείλετε, μεταξύ άλλων να αναφέρετε φύλο, ηλικία, δήμο/περιοχή κατοικίας (όχι απαραίτητα διεύθυνση, οικογενειακή κατάσταση).
Invalid Input
Δέχεστε ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας στέλνετε καθώς και τα επισυναπτόμενα έγγραφα θα αποθηκεύονται και θα διατηρούνται στο αρχείο μας ώστε να μπορουμε να ανατρέξουμε σε αυτά και επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, με ένα e-mail να ζητήσετε την διαγραφή τους. Συμφωνείτε ότι τα στοιχεία, προσωπικά δεδομένα και επισυναπτόμενα έγγραφα τα στείλατε με δική σας πρωτοβουλία και σε καμία περίπτωση δεν σας ζητήθηκαν από τρίτους ή από συνεργάτες μας, ή άτομα που δεν έχουν σχέση με την εταιρείας μας.